Befektetési oktatás

Mit is kaphatsz a befektési oktatástól?

 • Képes leszel remegő kéz nélkül elindulni és eligazodni a befektetések közt!
 • Megtanítalak felismerni a nagy befektetési hibákat!
 • Megtanulhatod, hogy miért csak te vagy a felelős az elért eredményeidért!
 • Életszagú példákon és gyakorlatokon keresztül tanulhatsz!
 • Végre megértheted, hogy miről beszél a banki ügyintéző, értékesítő (és miért) egy „befektetési tanácsadás” során!

Mire ne számíts?

 • A legtutibb befektetési tippekre, jövőbelátásra és spekulatív portfóliókra!
 • Hogy ebből gazdagszol meg (de aki ezt ígéri, attól szaladj messzire!).
 • Hogy helyetted fektetek be, vagy helyetted választok eszközöket! A célom, hogy képes legyél ezeket a döntéseket magadtól meghozni!

A program célja, hogy felkészítselek a befektetések színes világára, útravalót, eszközöket adjak mélyebb vizsgálódásokhoz, tehát nem befektetési tanácsadás történik, hanem annál sokkal jobb!

befektetési tanácsadás

Kinek ajánlom a képzést?

Azoknak, akik már összeszedtek pár millió forintot (minimum 5-öt, de inkább 10-et) befektetésre lehetőleg hitel nélkül, amit jó pár évig tudnak nélkülözni. Befektetés nélkül a mostani inflációs környezetben a bankszámlán tartott pénzed 5-10%-át biztosan elveszted évente (ez 10 millió forinton egymillió forintot jelent), tehát elég fontos, hogy befektesd az erre szánt pénzt (ezzel nem mondom, hogy egy befektető nem tud ennyit veszíteni, sőt!).

Ha még nincs meg ez az összeg, akkor vegyél magyar állampapírt, vagy gyere coachingra, találjuk ki, hogy hogyan jutsz el az 5-10M forintig. Akinek viszont van ennyi pénze, már nem ér rá olvasgatni, próbálkozni, de 1-2 millióval még bőven rárész könyveket, blogokat, véleményeket keresni. Ha csak elindulnál, nekem is írhatsz egy e-mailt.

Különösen ajánlom a képzést, ha nem mersz kilépni a bankbetét, állampapír, ingatlan (és esetleg a banki alapok) háromszögéből. Ha félsz, hogy a pénzed elveszíti az értékét, vagy ha azt hiszed, hogy a kisember csak veszíteni tud a tőzsdén.

A kurzus ára 69 ezer forint. Az ár három online alkalmat tartalmaz (egyéni órák – de a házastársadat hozhatod, sőt kérem, hogy hozd magaddal). Az alkalmak nagyjából 2 órásak. A két alkalom végén feladatot kapsz, amit ha szeretnél, velem is megbeszélhetsz (ezt normál coaching áron tudod megtenni – 10.000 forint/óra).

Ha valamiért nem vagy elégedett, a második alkalom előtt visszautalom a képzés teljes árát!

Ha csak egy coaching jellegű alkalmat szeretnél, mert már úgy érzed, hogy mindent tudsz vagy komoly portfóliód van, akkor írj egy e-mailt befektetési coaching tárggyal. Ennek ára 10 ezer forint, nagyjából a harmadik alkalom tematikáját fedi le (előtte e-mailen megbeszéljük, hogy mivel készülj 😉 ).

Jelenkezz itt!

Jelentkezés véglegesítése

Tehát jelentkezz itt, kattints egy napra, majd válaszd ki az első időpontot és hamarosan találkozunk!

Miért hallgass rám? – Jobb, mint a befektetési tanácsadás

Ne hallgass rám! Magadra hallgass! Csak te vagy felelős a relatív eredményeidért!

Én mesterdiplomás közgazdász és minősített befektetési tanácsadó vagyok, a személyes pénzügyek a hobbim amellett, hogy kontrollerként (pénzügyi elemzőként) dolgozom.

Azt azonban nem is tagadom, hogy nincs sok tíz éves tapasztalatom és nem vagyok egy „befektetési guru”. Ha a saját eredményeimre vagy kíváncsi az utóbbi években, keverd meg a magyar állampapírokat és néhány teljes piacot lefedő ETF-et (kötvényt-részvényt vegyesen): én nem fogom „megverni a piacot”. Jelenleg a vagyonom jobban növekszik a megtakarítási rátám miatt, mint a befektetéseimből; ez az életkoromnak, céljaimnak megfelelő. Nem akarok okosabb lenni a piacnál, nem kereskedem aktívan, egyedi részvényeim csupán a móka kedvéért (közgyűlési részvétel miatt) vannak.

Az elhangzó információk 90%-a ingyenesen elérhető az interneten!

Miért fizetnél mégis?
 • A befektetési tanácsadások legnagyobb értéke nem a szakmai tudás, hanem a befektetői viselkedés megtanítása, támogatása!
 • Strukturáltan mutatom be a tényleg fontos dolgokat, amik évek múlva is fontosak lesznek!
 • Rengeteg szakmai könyv, sokszáz óra tanulását adom át 6-7 óra alatt.
 • Miértet teszek a hogyan mögé!
 • Feladatokkal, játékokkal mutatom be az alapelveket, hogy tényleg megragadjon a tudás.

Azt gondolom, hogy egy ilyen képzés sokkal hasznosabb, mint egy befektetési tanácsadás, ahol csak megmondják, hogy mit csinálj, azt nem, hogy miért csinálod: ez maximum arra jó, hogy rendszeres ügyfél legyél. Olyan tudást próbálok átadni, ami nem csupán ma, hanem 10 év múlva is segít a döntéseidben.

Jelenkezz itt!

Jelentkezés véglegesítése

A tematikáról

 • Mi a befektetés (és mi nem)? Miért fektetünk be?
 • Alap befektetési eszközök
 • Befektetési stratégiák
 • Valódi portfóliók
 • Adózás – csak röviden
 • Mi alapján választunk eszközöket?

Mindez sok gyakorlati feladattal!

Comments are closed.