Regisztrálj az IB referral programba!

Hetekkel ezelőtt írtam egy bejegyzést arról, hogy végre itt az IBKR TBSZ. Ez nagyszerű hír; remélem, hogy a piacon némi általános költségcsökkentést fog eredményezni (például a számlavezetési díjak törlését). Ráadásul a barátok meghívásával nagyon sokan némi extra pénzhez és IBKR részvényhez jutottak.

Hetek levelezése után az IB javította magát, a TBSZ számlák is megkapják a jutalmat! Ha megfelelő összeget teszel a TBSZ-re, akkor mindenképp kérj valakitől (akár tőlem is)

Facebook csoportunkban gyakrabban és más formában is tudjuk tartani a kapcsolatot. Jövő héten lesz egy kérdezz felelek a csoportban, ha érdekel, akkor lépj be te is!


A bejegyzésben szereplő, IBKR oldalára mutató linkek szponzoráltak. A leírt információkat és linkeket ennek megfelelően érdemes kezelni. A bejegyzés oktatási, információs és szórakoztatási céllal készült, a személyes véleményemet tükrözi, célja nem egyes pénzügyi termékek kereskedelmének népszerűsítése. Az egyéni stratégia kialakítása előtt érdemes megfelelő kutatást végezni, és szakértő segítségét kérni.

A lenti képen szereplő szöveg csak arra vonatkozik, hogy nem a TBSZ számlán írják jóvá az IBKR részvényeket, hanem a fő számlán, de az összes számlára elhelyezett pénz után

IB referral

Vajon az influencerek kaphatnak jobb ajánlatot?

Sajnos az általános „influencer” ajánlatuk csak annyiról szól, hogy kattintás alapon pár dollárral ($1-5) jutalmazzák a szolgáltatót felhasználónként. A támogatás menete így néz ki:

  1. Kattints erre a linkre, ezáltal párszáz forinttal támogatsz. Mivel nem tudtam rávenni őket, hogy a felhasználóknak is adjanak valami pluszt, ezért
  2. Ezen a linken elérhető egy rövid, 5 perces videóbemutatót az alapokról, valamint megkaphatod a referral linket. Figyelem tehát, az IB referral linkre való kattintás engem is anyagi előnyhöz juttat, tehát ennek megfelelően használjuk azt/értelmezzük a bejegyzést!

Kétségtelen, hogy annak, aki jelentős pénzt fektet be TBSZ-en, költségben és elérhető instrumentumok számában nincs párja az Interactive Brokersnek. Az appjuk is elég jó, bár én az Erste és az RC rendszerét is különösebb gond nélkül használtam arra, amire kellett és lehetett. Ők igazán az aktív kereskedőkben érdekeltek, de ha ez az infó eddig elkerülte a figyelmed, akkor az általam is preferált passzív befektetés valószínűleg jobb neked.

A hátrányok között viszont számon kell tartani, hogy nincs személyes ügyfélszolgálat, az online ügyfélszolgálat néha lassú és frusztráló (van pár sztorim, sokat leveleztem velük). Ezt ugyan a magyar banki háttérrel rendelkező cégeknél is tapasztaltam, de azt nem, hogy bizonyos dokumentumok csak angolul elérhetőek.

Ha valaki szeretne jelentős pénzt befektetni, ezért referral linkre van szüksége, az tudja, hogy hol talál meg.

5 comments on “Regisztrálj az IB referral programba!

  1. A „jelentős pénz” alatt mennyit kell érteni forintban vagy euróban vagy dollárban?
    Köszönöm.

    1. A meghívott már 2000 dollárnál már kap (20 dollárt), de a %-os ajándék miatt nyilván minél nagyobb összeggel lép be, annál jobb, a meghívó személy viszont csak 10 ezer dollárnál kap, de ugye számára egyszeri összeg a jutalom.

  2. A meghívó témában, egyszerre kell átutalni az összeget vagy van egy időintervallum?

    1. 30 nap van arra, hogy meghívottnak meglegyen a jutalom, és 1 évig gyűjti a meghívott az 1%-ot

Comments are closed.