Regisztrálj az IB referral programba!

Hetekkel ezelőtt írtam egy bejegyzést arról, hogy végre itt az IBKR TBSZ. Ez nagyszerű hír; remélem, hogy a piacon némi általános költségcsökkentést fog eredményezni (például a számlavezetési díjak törlését). Ráadásul a barátok meghívásával nagyon sokan némi extra pénzhez és IBKR részvényhez jutottak.

Hetek levelezése után az IB javította magát, a TBSZ számlák is megkapják a jutalmat! Ha megfelelő összeget teszel a TBSZ-re, akkor mindenképp kérj valakitől (akár tőlem is)

Facebook csoportunkban gyakrabban és más formában is tudjuk tartani a kapcsolatot. Jövő héten lesz egy kérdezz felelek a csoportban, ha érdekel, akkor lépj be te is!


A bejegyzésben szereplő, IBKR oldalára mutató linkek szponzoráltak. A leírt információkat és linkeket ennek megfelelően érdemes kezelni. A bejegyzés oktatási, információs és szórakoztatási céllal készült, a személyes véleményemet tükrözi, célja nem egyes pénzügyi termékek keresdelmének népszerűsítése. Az egyéni stratégia kialakítása előtt érdemes megfelelő kutatást végezni, és szakértő segítségét kérni.

A lenti képen szereplő szöveg csak arra vonatkozik, hogy nem a TBSZ számlán írják jóvá az IBKR részvényeket, hanem a fő számlán, de az összes számlára elhelyezett pénz után

IB referral

Vajon az influencerek kaphatnak jobb ajánlatot?

Sajnos az általános „influencer” ajánlatuk csak annyiról szól, hogy kattintás alapon pár dollárral ($1-5) jutalmazzák a szolgáltatót felhasználónként. Vagyis aki erre a linkre kattint, az párszáz forinttal támogat. Mivel nem tudtam rávenni őket, hogy a felhasználóknak is adjanak valami pluszt, ezért a linkre kattintóknak csináltam egy rövid, 5 perces bemutatót az alapokról. Ha regisztrálni kívánsz és kattintottál a fenti linkre, akkor ezen a linken tudsz megkérni, hogy küldjem el a linket, valamint a biztonság kedvéért egy referralt is. Figyelem tehát, az IB referral linkre való kattintás engem is anyagi előnyhöz juttat, tehát ennek megfelelően használjuk azt/értelmezzük a bejegyzést! Ettől független a referral program, oda meghívót ezen a linken kaphatsz

Kétségtelen, hogy annak, aki jelentős pénzt fektet be TBSZ-en, költségben és elérhető instrumentumok számában nincs párja az Interactive Brokersnek. Az appjuk is elég jó, bár én az Erste és az RC rendszerét is különösebb gond nélkül használtam arra, amire kellett és lehetett. Ők igazán az aktív kereskedőkben érdekeltek, de ha ez az infó eddig elkerülte a figyelmed, akkor az általam is preferált passzív befektetés valószínűleg jobb neked.

A hátrányok között viszont számon kell tartani, hogy nincs személyes ügyfélszolgálat, az online ügyfélszolgálat néha lassú és frusztráló (van pár sztorim, sokat leveleztem velük). Ezt ugyan a magyar banki háttérrel rendelkező cégeknél is tapasztaltam, de azt nem, hogy bizonyos dokumentumok csak angolul elérhetőek.

Ha valaki szeretne jelentős pénzt befektetni, ezért referral linkre van szüksége, az tudja, hogy hol talál meg.

3 comments on “Regisztrálj az IB referral programba!

  1. A „jelentős pénz” alatt mennyit kell érteni forintban vagy euróban vagy dollárban?
    Köszönöm.

    1. A meghívott már 2000 dollárnál már kap (20 dollárt), de a %-os ajándék miatt nyilván minél nagyobb összeggel lép be, annál jobb, a meghívó személy viszont csak 10 ezer dollárnál kap, de ugye számára egyszeri összeg a jutalom.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük