Kamatos kamat kalkulátor

A kamatos kamat kalkulátor kiszámolja, hogy havi rendszeres megtakarítás mellett mai értéken mekkora megtakarításra számíthatunk, ha ezt megtakarítjuk.

Töltsd ki a havi megtakarítás, kezdő megtakarítás összegét, az éves reálkamatot és a futamidőt. Tettem bele érvényesítéseket is, nem lehet 13%-nál magasabb kamatot megadni, illetve a futamidő is korlátozva van 40 évre.

Amikor megtakarításokkal számolsz, érdemes a realitások talaján mozogni, 4-5% felett általában csak extrém kockázatok mellett lehet reálhozamot elérni. Ráadásul nagyon sok átverésbe is lehet futni. Éppen ezért tanulj a pénzügyekről, hogy téged ne verhessenek át.

Az eszköz megmutatja továbbá a 10 és a 20 év múlva elérhető összeget is.

A kamatos kamat kalkulátor egy elméleti értéket ad, ha szeretnéd velem felfedezni, hogy hogyan lehet ezt a valóságban is elérni, kattints ide!

kamatos kamat kalkulátor

Az oldal minden szolgáltatása ingyen is elérhető. Ennek az okairól a Motivációm és a Miért konyhakontrolling? oldalakon olvashatsz.

Ha hasznosnak tartod és megengedheted magadnak, akkor támogasd az oldalt. Ezen kívül kedvelheted a facebook oldalam, vagy gyere el egy coachingra, szerintem nagyon jó hangulatban szoktak telni.

KonyhaKontroller

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük