Karácsonyi ajándék pénzügyi coaching

Lepd meg szeretteid a legjobb karácsonyi ajándékkal: adj nekik pénzügyi magabiztosságot! A tudást, hogy a kezében van a pénzügyi sorsa, és ő tehet azért, hogy jobb legyen!

Ha van olyan szeretted, aki nem találja az útját a pénzügyekben, hónap végén filléres gondjai vannak, a pénzügyi coachingot neki találtam ki!

A pénzügyi gondok hátterében sokszor nem a pénz hiánya, sokkal inkább a rendezetlenség áll.

Az online beszélgetések alatt nem fogunk pénzügyi termékekről beszélni, nem tudok, és nem is akarok eladni az ügyfélnek semmit.
A fő cél, hogy megértsük, hogy jut el valaki oda, hogy hónap végén nem tudja kifizetni az alapvető szükségleteit, vagy miért nem gyarapodik úgy a vagyona, ahogy szeretné, hogyan érheti el a valódi célját!

A második alkalom végére oda szeretnék eljutni az ügyféllel, hogy 

  1. legyenek világos pénzügyi céljai,
  2. ismerje fel a saját korlátait a pénzügyekben,
  3. azoknak megfelelően saját, fenntartható rendszert alakítson ki.

Azt szeretném, hogy az ügyfél kézben tudja tartani az pénzügyeit. Nem én akarom neki megmondani, hogy hogyan kell élnie, hiszen nem tudok, és nem is akarok korbáccsal mögötte állni.

Neki kell kitalálnia, hogy mi működik nála, mi a valódi célja.

A két alkalmas online coaching ára 14000 forint. (Aki olvassa a blogot, az tudja, hogy ha ez problémát jelent, de tényleg szüksége lenne a coachingra valakinek, akkor e-mailben megbeszéljük a részleteket!)

Kézzel készített, egyedi karácsonyi képeslappal érkezik, melyben kézzel írott névre szóló meghívó van. A képeslapot KonyhaTündér készíti. (Minta lent.)

A szolgáltatást a lenti formon tudod megrendelni (fizetési részletek a megrendelés után jelennek meg, de a támogatás oldalon is elérhetőek):

aki számára a számlát állítsam ki
ide fogom küldeni az egyedi képeslapot
ahogyan szólítsam az ügyfelet, keresztnév elegendő

Ha ismersz valakit, aki szívesen ajándékozná ezt (esetleg te kéred tőle karácsonyra), akkor a lenti gombbal (vagy ezzel a linkkel) könnyen megoszthatod vele.

karácsonyi ajándék pénzügyi coaching
Képeslap – példa
Comments are closed.