Mennyi a béred? Nem annyi, mint gondolod!

A lenti google formot kitöltve egyszerűen összeadhatod a bruttó, nettó béred, valamint kiszámolhatod, hogy mekkora része béren kívüli juttatás.

Ha nem tudod kivárni, amíg a lenti táblázat frissül (néha 5 percig is eltart), itt is el tudod érni.

Ha tetszenek a hasonló számolótáblák, ebben a bejegyzésben az ingatlanokról van szó.

Likeold a facebook oldalam, hogy ne maradj le egyik bejegyzésről sem!

4 comments on “Mennyi a béred? Nem annyi, mint gondolod!

 1. Az adókedvezmény résznél érdemes lenne azt beírni, hogy az éves adókedvezmény legyen beírva.

 2. Kedves Kontroller!
  Nagyon klasszul összerakod a dolgokat, de sajnos én mindebből semmit sem tapasztalok: közalkalmazottként januárban léptem a következő fokozatba, ami fizetésemelést jelentene, de ugyanannyi maradt a pénzem, mert a munkáltatói döntésen alapuló hozzájárulást pont annyival csökkentették, amennyivel többet kaptam volna. Béren kívüli juttatás NINCS. A mostani helyzetben pedig kb, 20%-al csökkent a pénzem reálértéke, noha a családnak a fizum másfélszeresére lenne szüksége minimális szinten, hogy lemondások nélkül tudjunk létezni, és ha terveznénk bármit is, pl. lakásvásárlás, akkor kb. háromszoros fizetésre lenne szükség.
  Más: sok cikket olvastam német oldalakon, és egyre inkább az látszik, hogy a munkahelyi klíma és a viszonylagosan több szabadidő prioritást élvez a valamennyivel több fizetéssel szemben, persze ez nem pályakezdőkre érvényes, hanem keserű tapasztalatokon megedződött munkavállalókra. A távmunka, részmunkaidő is efelé tolja a trendet, azokkal szeretnénk több, minőségi időt eltölteni, akik fontosak számunkra.

  1. Köszi a kommentet, remélem, hogy majd a későbbi bejegyzésekben tudok valamit segíteni azon, hogy könnyebben kijöjjetek a hónapban, sajnos ígérni semmit nem tudok.

   Igen, én is azt látom, hogy ez a trend, ami azt jelzi, hogy a munkaidőn kívüli időt többre becsülik az emberek, mint a fizetést. De jó, hogy írtad, mert éppen hasonló témáról írtam a bejegyzést (azóta ki is adva).

Comments are closed.