Pénzügyi coaching

Gratulálok, hogy megtaláltad a pénzügyi coaching szolgáltatásomat. Ennek az ára 8.000 forint, de ha neked ez neked megterheli a családi kasszád, akkor kétszer eljöhetsz akár ingyen is. Nincs “upsell” meg “kihagyhatatlan ajánlatok”. (Hasonló pénzügyi tanácsadás, ahol nincs értékesítés, általában 40.000 forintba kerül.)

Akkor foglalj nálam időpontot, ha

 • szeretnéd kitalálni, hogy mit csinálj a pénzeddel, hogy hónap végére is maradjon,
 • szeretnéd megtalálni az utad, a saját célod a pénzügyekben,
 • szeretnél végre jó hangulatban beszélgetni a pénzügyekről.

Lehet szó költségtervezésről, kiadásokról, bevételekről, motivációról és jövőbeli célokról.

Jelenkezz itt!

Jelentkezés véglegesítése

A nap kiválasztása után válaszd ki az időpontot, írd be az e-mail címed valamint fogadd el az adatok kezelését, és már készen is vagy a jelentkezéssel. Ezt e-mailben fogom megerősíteni!

Ha megteheted, akkor itt jelentkezhetsz fizetős alkalmakra!


Részletek és miért csinálom?

Hiszek az emberekben, hogy egy kicsit több tudással sokkal tovább érnek. Szeretnék ebben segítséget nyújtani.

Egy élő webinár keretében mutattam be, hogy miről szól a coaching:

Jelenleg fejenként kétszer 20-30 percet rá tudok szánni szinte akárkire (max ~50 emberre/párra évente) és hiszek abban, hogy ezzel jobbá tudom tenni az életét (ezt a blogot is ezért írom). Ha pedig mégsem sikerülne, mindössze 40 percet vesztettél az életedből. Nálam nem kell semmit vásárolnod, a lényeg nincs semmilyen díj mögé rejtve és még a béna hírlevelemre sem kell feliratkoznod.

Befektetési tanácsot nem tudok adni, de arról is beszélgethetünk, ez esetben kérlek fizess be egy fizetős időpontra, illetve küldd el előre, hogy miről szeretnél beszélni. Tudd, hogy ez nem a fő irányom, és a befektetések világában nincs nagy tapasztalatom, de a pénzügyi coaching módszer hasznos lehet számodra is.

Ha úgy érzed jót tettem veled, van lehetőséged támogatni, ha nem, hát nem. Szerencsére nem ebből élek, bár a hirdetéseket és az oldal üzemeltetését a bevételekből finanszírozom.

pénzügyi coaching

Az egyetlen célom, hogy tudd, te irányítod az életed, a pénzügyeidet, sőt te is jobbá teheted a világot, még akkor is, ha csak 1-2-3-4-5százezer forintot keresel, semmi megtakarításod nincs, és most éppen el vagy veszve.

A folyamat a következőképpen néz ki:
 • Jelentkezel egy szabad időpontra fent.
 • Ezután elküldöm neked az adatbekérőt, ebben az általános pénzügyi helyzetedre vonatkozó adatokat kell megadnod.
 • Megtartjuk az első 20-30 perces online pénzügyi coachingot, melynek során megegyezünk a következő lépésekben.
 • 6-8 hét múlva újra összeülünk, megnézzük, hogy hogyan haladtál, mik a tapasztalatok, ha valami problémát tapasztalunk, akkor megkeressük annak megoldását.
 • Minden beszélgetésről e-mailes visszajelzést adok.
 • Hat hónap – egy év után e-mailes utókövetésben rákérdezek, hogy milyen eredményeket értél el, hasznos volt-e számodra a pénzügyi coaching.

Mennyibe kerül mindez?

Az alapár 8.000 Ft/alkalom.

Ha ezt nem engedheted meg magadnak, két alkalommal van lehetőséged teljesen ingyenesen is részt venni (ennek elégnek kell lennie, hogy mindent átbeszéljünk)! 

Ezen felül vannak fizetős szolgáltatások
 • Harmadik és azutáni alkalmak: mivel a saját időmet értékesnek tartom, és sok embernek szeretnék ilyen szolgáltatást nyújtani, a két ingyenes alkalmon túl a normál díj ellenében tudsz coachingra jelentkezni. A fizető vendégek számára továbbá elsőbbségi alkalmak vannak fenntartva. Jelenleg ezen alkalmak díja 8.000 forint. Jelentkezni itt tudsz!
 • Személyes jelenlét: hétvégente Budapesten tudok vállalni személyes coachingot is (az éppen aktuális járványügyi intézkedések maradéktalan betartásával), melynek díja 11.000 forint/alkalom. Tartalma és időtartama teljesen megegyezik az online alkalmakkal. Jelentkezz itt!

Kérlek oszd meg ezt azokkal, akiknek szüksége lehet rá (akár a lenti gombbal facebookon)!

One comment on “Pénzügyi coaching”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.