Sunmoney per vége

Nos, a cím nem kamuzik, ha minden igaz, akkor a jogi vitám rendeződött a céggel. Peren kívüli megállapodás történt, melyről csak a fő infókat leírom.

Ha nem olvastad az eredeti bejegyzést, itt találod.

A lényeg: a keresetben megfogalmazott pontok átfogalmazásra, törlésre kerültek. Ezen kívül a címet és az URL-t meg kellett változtatnom.

Ez természetesen a lényegen nem változtat, ha egy külföldi céggel kötsz 25 éves szerződést haszonbérletről és belebuknál, ne mondd, hogy nem lettél figyelmeztetve.

A dolog jó oldala persze, hogy megszűnik az eljárás.

Őszintén szólva nem vagyok elégedett a megegyezéssel/ítélettel.

Egyfelől az ügyvédi díjaimat magamnak kellett kifizetnem (ez bőven kéthavi megélhetési költségem felett volt, ha szeretnél beszállni, azt itt teheted meg). És még nem beszéltünk a stresszről és az időmről.

Másfelől, hogy finoman fogalmazzak a jogérvényesítés folyamata során sem a korrektség és az integritás nem jutott eszembe.

Mindenesetre örülök, hogy a bejegyzés maradhatott, hogy tudom folytatni a küzdelmet a jobban tájékozott, tudatosabb fogyasztókért. A teljes blog célja ez, és ezért néha megéri kellemetlenebb helyzetbe kerülni.

3 comments on “Sunmoney per vége

    1. Nem titkos igazából semmi (még ha szóban kaptam is rá figyelmeztetést, hogy nem akarja a neten visszaolvasni), de izgalmas dolog sincs benne, csak amit leírtam. 🙁

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé.